مطالعات خواندن

مجموعه مقالات مطالعات خواندن

مطالعات خواندن

مجموعه مقالات مطالعات خواندن

مطالعات خواندن

وبلاگ مطالعات خواندن
ویژه پژوهشگران، کتابداران و مروجان خواندن سراسر کشور

1: طرح ملی خواندن را به عنوان یکی از طراحان اصلی آن، به صورت اجمالی توصیف کنید.

هر سازمانی برای اینکه بتواند برای رسیدن به اهداف خود و خدمات‌دهی، موثر گامهای منطقی و اثرگذاری بردارد نیاز دارد که حول مهمترین اهدافی که دارد، نیروها و سرمایه‌های خود را سازماندهی کند. به طور سنتی ترویج خواندن یکی از مهم‌ترین کارکردهایی است که کتابخانه‌های عمومی بر عهده دارند. بر این اساس طرح ملی خواندن سامان دادن نیروها و سرمایه‌های نهاد در راستای «خواندن» است که در سال آتی مهم‌ترین فعالیت‌های نهاد حول آن شکل خواهد گرفت.

2: چرا گروه هدف در این دوره کتابداران کتابخانه های عمومی می باشند؟

 کتابداران کتابخانه های عمومی مهمترین عامل در ترویج خواندن در جامعه هستند. این بدان معنا نیست سایر گروه‌های اجتماعی سهمی در این امر ندارند یا نقش آنها بی اهمیت است. بر این اساس طرحی مانند مدرسه خواندن بالقوه می تواند مخاطبان مختلفی از قشرهای مختلف داشته باشد. طبیعتا اینکه گروه هدف دیگری برای این طرح تعریف کنیم نیازمند آمادی و تولید محتوای مورد نیاز است.

3: چه انتظاری از آموزش دیدگان این دوره بعد از اتمام آن دارید؟

 دوره مدرسه تابستانی خواندن، دعوت از کتابداران برای بازگشت به نقش اصلی‌شان در جامعه است. نقشی که در آن کتابدار با جامعه وارد تعامل می‌شود، اعلام خدمت گزاری اثربخش می کند و بخشی از یک جامعه پویا می شود. به این ترتیب و در صورت محقق شدن اهداف دوره، کتابدار، کتابخانه عمومی را به نهادی اجتماعی تبدیل خواهد کرد که بخشی از بافت اجتماعی است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۲۴
حسین آرمین

نظرات  (۲)

۱۱ مهر ۹۴ ، ۱۳:۲۵ رقیه بادامچی وایقان
با سلام و خدا قوت
مجله مطالعات خواندن به آدرس زیر توسط آقای محبوب بیش از دو سال است که  در زمینه خواندن و نیز ارائه نقشه‌ی جدید از عمل انسانی خواندن منتشر می شود.                   http://readingandreaders.com/
در صفحه همکاری و ارسال نوشته  جهت همکاری و دریافت آثار مقرراتی درج شده است:
http://readingandreaders.com/%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C/%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/

«مطالعات خواندن» آماده دریافت نوشته‌های شما در بخش های مختلف است.  برای ارسال مطلب لطفا به موارد زیر دقت نمائید:

۱- مطالبی که برای مجله می فرستید باید حتما جنبه علمی داشته باشند و امانت داری علمی در آنها با دقت و جدیت رعایت شود (ذکر منابع و مستند کردن کارها). همراه با مطلب ارسالی نامه ای هم به مدیر  وب سایت بنویسید و با ذکر عنوان مطلب مشخصات کامل خود ( تحصیلات، شغل و…) را نیز بنویسید.

۲- مطالب خود را به صورت فایل ورد بدون زیر نویس بفرستید. کلمات خارجی را داخل متن قرار دهید و یادداشت ها را با شماره گذاری معمولی به انتهای متن منتقل کنید. برای هر مطلب یک فایل تهیه کنید و در انتهای مطلب حتما آدرس ایمیل خود را ذکر کنید.

۳- سعی شود حجم  مطالب بیش از ۳۰۰۰ کلمه نباشد.

۴- تلاش کنید مطالب خود را صرفا در یک موضوع تخصصی بنویسید یا ترجمه کنید.

۵- اگر مطلب پیشتر در جایی به انتشار رسیده است حتما این موضوع را در انتهای مطلب ذکر کنید.

۶- اگر مطلب شما یک ترجمه است آن را همراه با اصل متن به زبان مبدا بفرستید، و مشخصات کامل متن اصلی ( از جمله شماره صفحات) را در آن ذکر کنید.

۷- در بخش پرسش و پاسخ و تماس با مدیریت پایگاه، صرفا به پرسش های علمی و به صورت عمومی پاسخ داده می شود.

۸- به افرادی که ۵ مطلب منتشر شده در مجله مطالعات خواندن داشته باشند، نام کاربری و گذرواژه داده  خواهد شد تا خود مطلب را در وب سایت قرار دهند. البته برای انتشار نهایی حتما باید مطلب به تایید مدیر سایت برسد.


۱۳ مهر ۹۴ ، ۰۰:۱۸ Roghayeh Badamchi

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی